Η τριμερής των υπουργών Άμυνας Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου χάθηκε στην κόντρα της στολής

Την στιγμή που ο Αμερικανός πρέσβης από το βήμα του συνεδρίου «Η Ώρα της Ελληνικής Οικονομίας» έκανε πολύ σημαντικές δηλώσεις για την χώρα, την στιγμή που ο Κύπριος υπουργός άμυνας έκανε tweet την σημαντική συνάντηση με τους ομολόγους του, ο Έλληνας υπουργός άμυνας έκανε tweet την κόντρα για την ….στολή. Αφορμή στάθηκε η αιχμηρή ανάρτηση του κ. Κωσταράκου στην οποία σχολιάζει την συνήθεια του Ελληνα υπουργού να φοράει στρατιωτικές στολές, επισημαίνοντας δεν μπορεί να τις φοράει ο καθένας, ακόμα κι αν αυτός είναι υπουργός, καθώς η στολή είναι σύμβολο.

Ο υπουργός Εθνικής ‘Αμυνας Πάνος Καμμένος βρίσκεται στο Κάιρο, συνοδευόμενος από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ, στο πλαίσιο της διεθνούς εκθέσεως αμυντικού εξοπλισμού «EDEX 2018», τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιήθηκαν παρουσία του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου Abdel Fattah El – Sisi.

Ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον υπουργό ‘Αμυνας της Αιγύπτου Mohamed Ahmed Zaki. Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε τριμερής συνάντηση των υπουργών ‘Αμυνας Ελλάδας – Κύπρου – Αιγύπτου.

Στο περιθώριο της έκθεσης, ο κ. Καμμένος, συναντήθηκε με τον υπουργό ‘Αμυνας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Mohammed bin Ahmed Al Bowardi.

Via Diplomacy