Ο Τραμπ από την Αθήνα στέλνει την Kate Byrnes στα Σκόπια

Αλλαγές στην Πρεσβεία των Αθηνών και των Σκοπίων. Ο Αμερικανός Πρόεδρος με απόφαση του στέλνει ως επόμενο Πρέσβη στα Σκόπια την Kate Byrnes, η οποία εργάζεται ως Αναπληρωτής Αρχηγός της Πρεσβείας των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αθήνα.

Προηγουμένως ήταν Αναπληρωτής Αρχηγός Αποστολής και Αναπληρωτής Μόνιμος Αντιπρόσωπος των Ηνωμένων Πολιτειών στην Αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών στον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), στην Βιέννη.

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας της, έχει υπηρετήσει ως Σύμβουλος Δημοσίων Υποθέσεων στην Πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών της Μαδρίτης, Ανώτερο Πολιτικό Εκπρόσωπο της Πολιτικής Υπηρεσίας στην Task Force Bastogne / Bronco, Jalalabad Airfield, στο Αφγανιστάν και Σύμβουλος Δημόσιων Υποθέσεων στην Αποστολή των Ηνωμένων Πολιτειών στον Ατλαντικό Οργανισμό στις Βρυξέλλες.

Κάτοικος της Sarasota της Φλόριντα, είναι πτυχιούχος του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων (Bachelor of Science) και έχει επίσης πτυχίο Master στη Διαχείριση Πολιτικής από το Πανεπιστήμιο της Georgetown. Μιλάει ισπανικά, ουγγρικά και τουρκικά και είναι παντρεμένη με το CAPT Larry Scott Gage, USN (Ret).

Via Diplomacy