Πρώτη αντίδραση του Πάνου Καμμένου μετά τις καταγγελίες Κοτζιά

Απάντηση στα όσα ανέφερε ο Νίκος Κοτζιάς από την Κρήτη δίνει ο Πάνος Καμμένος τονίζοντας πως δεν θα ασχοληθεί πλέον μαζί του. Επιπλέον ο υπουργός Άμυνας αναφέρθηκε και στα όσα είπε στο Υπουργικό Συμβούλιο για τον Τζορτζ Σόρος.

Ο κ. Καμμένος δήλωσε ότι κατά τη διάρκεια του Υπουργικού Συμβουλίου αναφέρθηκε στον Τζορτζ Σόρος και τη συνεργασία του με το υπουργείο Εξωτερικών σε σχέση με εταιρεία εκδόσεων βίζα και όχι με την κυβέρνηση.

«Όλα αυτά είναι προφάσεις εν αμαρτίαις που χρησιμοποιεί η αντιπολίτευση προκειμένου να κρύψει την εξέλιξη της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου, όπου τα ορφανά του Σημίτη και οι συνέταιροί τους στην ΝΔ βλέπουν ότι αρχίζει να καταρρέει ο μύθος που προσπάθησαν να χτίσουν» δήλωσε.

Σημείωσε μάλιστα ότι η κυβέρνηση έχει υπουργικό συμβούλιο στο οποίο κρατούνται πρακτικά και τόνισε ότι «όσοι μίλησαν, όπως ο Χρήστος ο Σπίρτζης ήταν ξεκάθαροι» προσθέτοντας ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την προσπάθεια κάποιων να χτίσουν τέτοια σενάρια πάνω σε αυτές τις δηλώσεις.

Αναφερόμενος στον Νίκο Κοτζιά είπε ότι δεν θα ασχοληθεί πλέον μαζί του, προσθέτοντας με νόημα: «Το γαρ πολύ της θλίψεως…».

Είχε προηγηθεί ανάρτηση όπου ο υπουργός ¨Άμυνας είχε και πάλι αναφερθεί  στα όσα είπε κατά τη διάρκεια του υπουργικού συμβουλίου.

«Επειδή τα ορφανά του Σημίτη μετά τη παραζάλη τους από προφυλάκιση Παπαντωνίου έχουν επιδοθεί σε επιχείρηση αντιπερισπασμού πόνου, εδώ και 48 ώρες αναπαράγουν δήθεν αναφορά μου στο υπουργικό για 50 εκ € του Σόρος στην κυβέρνηση είναι ψευδές απόδειξη τα πρακτικά και οι παρόντες.»

Via Diplomacy