Θράκη: Κηρύγματα μίσους κατά ΗΠΑ και Τζέφρι Πάιατ από εντεταλμένους Ιμάμηδες του Τουρκικού Προξενείου

Πριν λίγες ημέρες ο Τούρκος Πρόξενος στην Κομοτηνή βρέθηκε στο χωριό Πάχνη της Ξάνθης. Πρόκειται για ένα εμβληματικό χωριό στην αντίσταση των Πομάκων στα Τουρκικά κεφάλαια και τους εκβιασμούς. Είναι το χωριό το οποίο επισκέφθηκε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, και είναι το χωριό στο οποίο μια άσκηση του Ελληνικού Στρατού χρησιμοποιήθηκε στην προπαγάνδα της Τουρκίας και των εδώ εντεταλμένων τους.

Μαζί με τον Τούρκο Πρόξενο ήταν ο παράτυπος μουφτής -καταδικασμένος για αντισημιτικό μίσος Μετέ, και δύο βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, ο Χουσεϊν Ζειμπέκ του ΣΥΡΙΖΑ, και ο Μπουρχάν Μπουρχάν του ΚΙΝΑΛ. Δηλαδή, βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου συνοδεύουν έναν Πρόξενο που ασκεί πολιτική σε Έλληνες πολίτες, και σε έναν παράνομο πολίτη της χώρας ο οποίος χρηματοδοτείται από το Τουρκικό ΥΠΕΞ, παίρνει οδηγίες από την Τουρκική Πρεσβεία στην Αθήνα, και εκβιάζει με κηρύγματα μίσους τους μουσουλμάνους μέσα στα Τεμένη.

Αυτά τα κηρύγματα μίσους στην προσευχή της Παρασκευής σε Τεμένη της Ροδόπης είχαν στο στόχαστρο τις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Αμερικανό Πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ. Τα κηρύγματα των εντεταλμένων Ιμάμιδων έχουν την καθοδήγηση και την έγκριση του Τουρκικού Προξενείου, καθώς επίσης και των παράτυπων μουφτήδων.

Ο Αμερικανός Πρέσβης λόγω της στάσης που κρατάει στα Ελληνοτουρκικά, μπήκε στο στόχαστρο στην προσευχή της Παρασκευής κατόπιν εντολής της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα. Στο κήρυγμα μίσους αναφέρθηκαν όλες οι επεμβάσεις των ΗΠΑ στο μουσουλμανικό κόσμο, η προσπάθεια ανατροπής του Ερντογάν, ακόμα και η υποστήριξη των ΗΠΑ στους Πομάκους και Ρομά μουσουλμάνους στην Θράκη, υποστήριξη που τους απομακρύνει από την Άγκυρα

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.