Δυναμική συμμετοχή της Miltech Hellas στην έκθεση IDEX-2015 με καινοτόμα προϊόντα

Για μια ακόμα χρονιά η ελληνική εταιρεία Miltech Hellas Α.Ε. βρίσκεται στο κέντρο των εξελίξεων της αγοράς αμυντικών συστημάτων με τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση IDEX-2015  (περίπτερο 07-Α38), που πραγματοποιείται στο Abu Dhabi από 22 έως 26 Φεβρουαρίου 2015.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν μια ευρεία γκάμα των καινοτόμων και υψηλής τεχνολογίας προϊόντων της ελληνικής εταιρείας, η οποία τα τελευταία πέντε χρόνια επένδυσε σημαντικά κεφάλαια για την ανάπτυξη νέων προϊόντων διεκδικώντας με αξιώσεις σημαντικά εξαγωγικά συμβόλαια.

Μεταξύ των νέων προϊόντων που η εταιρεία εξέλιξε την περίοδο αυτή, είναι η σειρά Θερμικών Καμερών MLT-IRS οι οποίες ενσωματώνουν πρωτοποριακή σχεδίαση, υψηλή λειτουργικότητα, χαμηλό βάρος καινοτόμες λύσεις, μεγάλη αυτονομία και αισθητήρα 3+ γενιάς.

Σήμερα η Miltech Hellas Α.Ε εκτελεί συμβάσεις με τις μεγαλύτερες αμυντικές βιομηχανίες του κόσμου.

Πρόσφατα ολοκληρώθηκε η δεύτερη παράδοση μεγάλου αριθμού θερμικών καμερών που προορίζονται για το Υπουργείο Άμυνας του Βασιλείου της Σαουδικής Αραβίας, ενώ τον προσεχή Μάιο θα παραδοθεί η τρίτη παρτίδα της παραγγελίας.

Παράλληλα συνεχίζονται από την ελληνική εταιρεία οι εξαγωγές ηλεκτρονικών συστημάτων στη Γαλλία, καθώς και σε άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Κατα την διάρκεια της έκθεσης, η εταιρεία θα παρουσιάσει τις θερμικές κάμερες σκόπευσης τύπου MLT-IRS-35, MLT-IRS-60, MLT-IRS-80, τη θερμική κάμερα επί κράνους MLT-HMC-08, το θερμικό περισκόπιο οδήγησης οχημάτων MLT-DTP-208 και το θερμικό περισκόπιο οδήγησης τεθωρακισμένων οχημάτων MLT-DTP-308.

Επιπλέον θα παρουσιαστεί το Head Down Display HDD-55L, το οποίο έχει αγοραστεί από την Πολεμική Αεροπορία και την Αιγυπτιακή Αεροπορία για τα αεροσκάφη Mirage-2000, το τηλέφωνο εκστρατείας MLT-FTL-25 και οι χειρογεννήτριες MLT-HCG-24W & 24D.

Συγγραφέας: Γιώργος Τσιμπούκης

Στρατηγικός Αναλυτής με μεγάλη εμπειρία στην ανάλυση αμυντικών συστημάτων και θεμάτων ασφάλειας. Αναλυτής – Συντάκτης σε εξειδικευμένα περιοδικά Άμυνας και Ασφαλείας.