Εκπρόσωπος Σέρβων στην Βοσνία – Ερζεγοβίνη: Η Τουρκία είναι μια σπουδαία χώρα και ο Ερντογάν είναι ένας μεγάλος πολιτικός

Ο Μίλοραντ Ντόντικ, Σέρβος μέλος του Προεδρικού Συμβουλίου της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, δήλωσε ότι ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν είναι μεγάλος πολιτικός.

Μιλώντας σε τοπικό τηλεοπτικό κανάλι, ο Ντόντικ είπε σε δήλωση σχετικά με την αναμενόμενη επίσκεψη Ερντογάν στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη την επόμενη εβδομάδα, «Ο Ερντογάν είναι ένας σπουδαίος πολιτικός που αντιμετωπίζει όλα τα κόμματα ισότιμα». είπε.

Ο Ντόντικ δήλωσε ότι οι δηλώσεις του Προέδρου Ερντογάν ότι πρέπει να επιτευχθεί εσωτερική συμφιλίωση στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη αποτελούν ένδειξη της ορθολογικής προσέγγισής του.

Ο Σέρβος ηγέτης είπε: «Η Τουρκία είναι μια σπουδαία χώρα και ο Ερντογάν είναι ένας μεγάλος πολιτικός, ανεξάρτητα από το τι σκεφτόμαστε, ανεξάρτητα από την ιστορία μας. Ακολουθεί μια δίκαιη προσέγγιση». αυτός είπε.

Σημειώνοντας ότι ο Ερντογάν θα είναι πάντα στο πλευρό των Βόσνιων από τη Βοσνία-Ερζεγοβίνη, ο Ντόντικ πρόσθεσε ότι ο Πρόεδρος, ωστόσο, αντιμετώπισε όλα τα μέρη ισότιμα ​​στις συναντήσεις.

(πηγή: balkannews)

ViaDiplomacy Newsroom