Η Τουρκία παίζει στα σίγουρα και δεν ρισκάρει – Πλήρης στήριξη στον Χουσειν Ζεϊμπέκ

«Ο Τούρκος δίνει τη ψήφο του σε Τούρκο . Η ψήφος μας είναι το όπλο μας δεν το μοιραζόμαστε με κανέναν . Δίνουμε τη ψήφο μας στον αδερφό μας Χουσειν Ζειμπέκ»

Aυτό το μήνυμα διακινείται πλέον στην Ξάνθη μεταξύ των μουσουλμάνων ψηφοφόρων με ευθύνη της ψευδομουφτείας. Ρατσιστικό, διχαστικό, εκβιαστικό, σίγουρα απολύτως αποκαλυπτικό του υπογείου και προξενικά οργανωμένου σχεδίου που εξυφαίνεται στην Ξάνθη και οπωσδήποτε ανάλογου και στην Ροδόπη με άλλο όνομα.

Ο Ζειμπέκ φαίνεται πλέον ανοιχτά ότι είναι ο εκλεκτός των παρακρατικών που οργανώνονται από το Τουρκικό Προξενείο για τις προσεχείς εκλογές. Ο Ζειμπέκ που ευνοήθηκε από την ελληνική πολιτεία και τον Μουφτή Ξάνθης Σινίκογλου, που άλλαξε στρατόπεδο για να εξασφαλίσει μόνιμη εκλογή από τον μηχανισμό του Προξενείου για να λειτουργεί αποσταθεροποιητικά στην περιοχή. Ο Ζειμπεκ και όχι ο Μπουρχάν του ΚΙΝΑΛ που παρακαλά για την εύνοια του ψευδομουφτη αλλά δυστυχώς για αυτόν, έπαψε να είναι εκλεκτός τους.

Η Τουρκία παίζει στα σίγουρα και δεν ρισκάρει όποτε ο Μπουρχάν έμεινε με την όρεξη. Το ΚΙΝΑΛ που μπορεί να πίστεψε ότι μπορεί να κερδίσει όπως ο ΣΥΡΙΖΑ αν το παίξει φιλοτουρκικά και βολικά προς τους μειονοτικούς παρακρατικούς κύκλους, θα πρέπει να αντιληφθεί ότι αν διακινδυνεύεις το εθνικό συμφέρον της πατρίδας σου μόνο ζημιωμένος μπορεί να βγεις, διότι το παρακράτος δεν έχει μπέσα.

Μένει να δούμε αν η μειονότητα ανταποκριθει στην τουρκική προπαγάνδα και στηρίξει τον εκλεκτό του προξενείου, αν θα υποκύψει στον εκβιασμό των παρακρατικών και αν θα δεχτεί να της υποδεικνύουν ποιόν υποψήφιο θα ψηφίσει.

Οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ από την άλλη, έχουν στα χέρια την ευθύνη αν θα νομιμοποιήσουν αυτό το άθλιο παιχνίδι σε βάρος της Ελλάδος όπως εξυφαίνεται απο τους μηχανισμούς της Τουρκίας, αν θα φέρουν νερό στο μύλο του κόμματος τους για να κάνουν τον υποψήφιο τους, βουλευτή με το βλέμμα στην γείτονα και σε βάρος της πατρίδας τους. Αν βέβαια τους ενδιαφέρει η πατρίδα τους. Γιατί από το κόμμα τους μάλλον ο Ζεϊμπέκ έχει το ελεύθερο να κάνει ότι θέλει.

Συγγραφέας: Στέργιος Γιαλάογλου

Στέργιος Γιαλάογλου

Συγγραφέας