Καβάλα: Στις 16 Μαρτίου το 1ο Energy & Hubs – Θράκη-Μακεδονία το “κλειδί” στην Διαφοροποίηση Ενέργειας

Στις 16 Μαρτίου (Σάββατο – είχε αναβληθεί στις 23 Φεβρουαρίου λόγω της κακοκαιρίας) θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα το 1ο Energy & Hubs #kavala2019 για το 2019, ενώ θα ακολουθήσουν τα #igoumenitsa2019 και #alexandroupoli2019.

Στο συνέδριο το βασικό θέμα θα είναι η Ενέργεια, η Διαφοροποίηση και η συμμετοχή της περιοχής στην ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης και των Βαλκανίων. Ταυτόχρονα θα συζητηθεί ο ρόλος των μεταφορών, η Εγνατία Οδός, τα λιμάνια και ο Σιδηρόδρομος.

Πληροφορίες για το Συνέδριο μπορείτε να δείτε εδώ

Στα Stage που θα δημιουργηθούν συμμετέχουν,ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας Μάρκος Δέμπας ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος, η Δήμαρχος Καβάλας κ.Τσανάκα, Ο Κωνσταντίνος Φίλης, Ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, ο Κώστας Παπακωνσταντίνου της Geotech, η Θεοδώρα Κουλουρά, ο πρώην υπουργός Σωκράτης Ξυνίδης, ο Δικηγόρος Στέργιος Γιαλάογλου, ο Δήμαρχος Ορεστιάδος Βασίλης Μαυρίδης, ο Θέμης Κιούρτζης πρόεδρος ΕΝΒΕΘ.

Το συνέδριο διοργανώνει το Viadiplomacy.gr και τελεί υπό την αιγίδα του Εμπορικού Επιμελητηρίου Καβάλας και χορηγός επικοινωνίας είναι το ENA CHANNEL

ViaDiplomacy Newsroom