Με δύο νέα πρωτοποριακά προϊόντα η Ελληνική εταιρεία ELMON στην διεθνή έκθεση IDEX-2015

Για  τέταρτη συνεχή φορά η Ελληνική εταιρεία ELMON συμμετέχει  στη διεθνή έκθεση στρατιωτικού υλικού IDEX-2015 του Abu Dhabi.

Η Ελληνική εταιρεία είναι η βασική προμηθεύτρια με αλεξίσφαιρα γιλέκα και πλάκες της επίλεκτης προεδρικής φρουράς των Η.Α.Ε., ενώ έχει προμηθεύσει πολλές γειτονικές χώρες όπως ενδεικτικά αναφέρονται οι ειδικές δυνάμεις της Σαουδικής Αραβίας και ο Στρατός του Κατάρ.

PSYCHI NG

Στην IDEX-2015 η εταιρεία θα παρουσιάσει για πρώτη φορά δύο καινούργια καινοτόμα προϊόντα της, το ελαφρύτερο αλεξίσφαιρο γιλέκο Επιπέδου ΙΙΙ-Α που είναι διαθέσιμο στην παγκόσμια αγορά σήμερα το Psychi NG βάρους μόλις 900 γραμμαρίων και της μοναδικής τρισδιάστατης θωράκισης θώρακα – πλάτης Επιπέδου ΙΙΙ μοντέλο 3D AK-47 Stopper, η οποία με βάρος μικρότερο των 5 κιλών στο σύνολο της σωματικής κάλυψης, σταματάει 6 βολές Καλάσνικοφ MSC AK-47 και ΝΑΤΟ BALL 7,62 x39.

Ήδη έχει υπάρξει έντονο ενδιαφέρον από αρκετές χώρες του Περσικού Κόλπου και αναμένονται ανακοινώσεις  σημαντικών συμβάσεων κατά την διάρκεια της έκθεσης.

Συγγραφέας: Γιώργος Τσιμπούκης

Στρατηγικός Αναλυτής με μεγάλη εμπειρία στην ανάλυση αμυντικών συστημάτων και θεμάτων ασφάλειας. Αναλυτής – Συντάκτης σε εξειδικευμένα περιοδικά Άμυνας και Ασφαλείας.