Νίκος Κοτζιάς: Ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι

«Ούτε εκβιάζω, ούτε εκβιάζομαι, ούτε αντέχω τις ατζέντες που χτυπούν και υπονομεύουν την εξωτερική πολιτική και τη Δημοκρατία», σημείωσε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, στην ομιλία του στο Εμπορικό Επιμελητήριο Ηρακλείου στην Κρήτη

«Η Δημοκρατία, η μάχη για το μέλλον της νεολαίας μας, ο πατριωτισμός απαιτούν υπευθυνότητα και σοβαρότητα», επεσήμανε μεταξύ άλλων, τονίζοντας την ανάγκη για τη δημιουργία ενός μεγάλου κινήματος «ενάντια στον εκφυλισμό που παρατηρείται τις τελευταίες ημέρες, ενάντια σε αυτούς που απειλούν και εκβιάζουν».

«Είχα τις διαφωνίες μου με την κυβέρνηση και τις έχω. Τι πρέπει να κάνει κάποιος που έχει διαφωνίες; Παραιτείται. Από μικρό παιδί άκουγα »ουδείς παραιτείται, είναι όλοι στην καρέκλα». Τώρα παραιτήθηκα εγώ και είμαι υβριζόμενος», ενώ συνεχίζοντας ανέφερε «Η αθωότητα είναι μεγάλη ενοχή, η εντιμότητα είναι προς ύβρη».  σημείωσε επίσης ότι ύβρεις και επιθέσεις στη δημόσια ζωή του τόπου σκοπό έχουν «να φοβηθεί όποιος έχει το θάρρος να λέει τη γνώμη του, να φοβηθεί και να κλείσει το στόμα του». «Το δικό μου στόμα δεν κλείνει»

Via Diplomacy