Ο πολιτικός που παρασύρει τα Σώματα Ασφαλείας σε ανεύθυνες πράξεις

Στην φωτογραφία απεικονίζονται από το Φυλάκιο των Καστανεών κατά την έπαρση της ελληνικής σημαίας την 25η Μαρτίου, απεικονίζονται ο Διοικητής του Δ΄Σώματος Στρατού Αντιστράτηγος Άγγελος Ιλαρίδης, ο Διοικητής της 16ης Μ/Κ Μεραρχίας Πεζικού Διδυμοτείχου Υποστράτηγος Γιάννης Βασιλάκης, ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής ΑΜΘ Ταξίαρχος Πασχάλης Συριτούδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Κώστας Βενετίδης και τέλος ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας, Χρήστος Μέτιος.

Την στιγμή που η Ελληνική κυβέρνηση δίνει την μάχη να περιορίσει την Πανδημία κλείνοντας επιχειρήσεις και απαγορεύοντας την κυκλοφορία με αυστηρές οδηγίες, ο Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Χρήστος Μέτιος, με μια ανεύθυνη πράξη, φωτογραφίζεται με τους αξιωματικούς σαν να μην υπάρχει κανένα μέτρο σε εφαρμογή. Σαν να λέει ο ίδιος στον κόσμο ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με τον ιό.

Και είναι διπλά ανεύθυνος γιατί φωτογραφίζεται δίπλα σε αξιωματικούς που τους έχει ανάγκη η πατρίδα και ο Έβρος αυτή την στιγμή. Είναι οι αξιωματικοί που ηγούνται χιλιάδων στελεχών που φυλάνε και πολεμάνε στα σύνορα της χώρας.

Και όλα αυτά γιατί; Για να σηκωθεί μια φωτογραφία σε Social του πολιτικού

ViaDiplomacy Newsroom