Πανηγυρίζει η Χρυσή Αυγή

Σε ανυπόγραφο άρθρο που ανέβηκε στην ιστοσελίδα της απόψε Κυριακή βράδυ, αφότου έγινε φανερό το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, η Χρυσή Αυγή πανηγυρίζει για το αποτέλεσμα και νουθετεί την κυβέρνηση «να μην προδώσει τη λαϊκή εντολή».

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα:

«Προειδοποίηση του Ελληνικού Λαού προς την συγκυβέρνηση: Μην προδώσετε δεύτερη φορά τη Λαϊκή Εντολή!

…Η μόνη πολιτική δύναμη του τόπου, η οποία δήλωσε με σαφήνεια για ποιο λόγο στηρίζει το «ΟΧΙ», διευκρινίζοντας τι ακριβώς σημαίνει το «ΟΧΙ» της, ήταν η Χρυσή Αυγή και γι’ αυτό και παρέμεινε εξαφανισμένη από τα ΜΜΕ της διαπλοκής.

Αυτό που είδε η μεγάλη πλειοψηφία του Λαού ήταν την «επιτροπή του ΝΑΙ», με Σαμαρά, Βενιζέλο, Καμίνη, Μπουτάρη, Θεοδωράκη, Τζέφρυ Παπανδρέου, Παπαδήμο, Σημίτη και όλους τους εκπροσώπους του σαθρού πολιτικού κατεστημένου, μαζί με μεγαλοδημοσιογράφους και καναλάρχες, να προσπαθούν να τον χειραγωγήσουν και να τον τρομοκρατήσουν.

Το παλιό πολιτικό κατεστημένο, πραγματοποίησε την απειλή του εναντίον του Ελληνικού Λαού. Ενώθηκε εις σάρκαν μίαν και από κοινού με τους διεθνείς τοκογλύφους και την κυβέρνηση, οδήγησε τον Ελληνικό Λαό σε ένα δημοψήφισμα σε κλίμα πανικού, με κλειστές τράπεζες, και με τα στελέχη της κυβέρνησης να επιτείνουν το κλίμα τρομοκρατίας.

Ο Ελληνικός Λαός έδειξε προς όλες τις κατευθύνσεις ότι είναι ένας Υπερήφανος Λαός, φύσει Ελεύθερος, και ράπισε τους εκπροσώπους του πολιτικού κατεστημένου, δείχνοντάς τους με σαφήνεια την έξοδο από την πολιτική ζωή του τόπου.

Αυτό, βεβαίως, δεν είναι νίκη του Σύριζα, αφού και ο ίδιος έδειξε ξεκάθαρα ότι ήθελε να χάσει το δημοψήφισμα. Αντιθέτως είναι μία προειδοποίηση του Ελληνικού Λαού προς τους συριζαίους, ότι δεν πρόκειται να ανεχθεί δεύτερη προδοσία της λαϊκής εντολής, που τους έδωσε την 25η Ιανουαρίου, να σκίσουν τα μνημόνια και να καταργήσουν τους μνημονιακούς νόμους».

ViaDiplomacy Newsroom