Σταύρος Χριστακόπουλος: «Πολεμικές» κάλπες στήνει ο Ερντογάν

Οι Τουρκικές εκλογές, θα φέρουν ακόμη πιο ψηλά στην ατζέντα το κλίμα όξυνσης στα ελληνοτουρκικά , ενώ και μετά τις εκλογές ακόμη και σε μια ενδεχόμενη ανάπαυλα ελέω τουρισμού το καλοκαίρι, ο Ερντογάν θα επανέλθει με την πάγια αναθεωρητική πολιτική σε Αιγαίο και Κύπρο .

Το ερώτημα που τίθεται είναι , τι θα συμβεί αν οι προκλήσεις του αυτές φτάσουν μέχρι το σημείο όπου η Ελλάδα θα είναι υποχρεωμένη εκ των πραγμάτων να απαντήσει με ενέργειες και όχι φραστικά. Αυτό είπε μεταξύ άλλων ο διευθυντής σύνταξης στο «Ποντίκι» Σταύρος Χριστακόπουλος στον 98.4 .

Η οικονομία , η Συρία και το δίπορτο ΗΠΑ-Ρωσίας, οδηγούν πρακτικά τον Ερντογάν σε μια τριχοτομημένη εκλογικά Τουρκία σε δραστικές αποφάσεις , ιδίως μετά τις εκλογές εφόσον τις κερδίσει, λέει ο δημοσιογράφος Σταύρος Χριστακόπουλος.

Υποστηρίζει ότι οι Τουρκικές εκλογές, θα φέρουν ακόμη πιο ψηλά στην ατζέντα το κλίμα όξυνσης στα ελληνοτουρκικά , ενώ και μετά τις εκλογές ακόμη και σε μια ενδεχόμενη ανάπαυλα ελέω τουρισμού το καλοκαίρι, ο Ερντογάν θα επανέλθει με την πάγια αναθεωρητική πολιτική σε Αιγαίο και Κύπρο.

ViaDiplomacy Newsroom