Τσετσένοι και Ρωσόφωνοι πολιορκητές της Μαριούπολης παρέλαβαν 20 οχήματα από τον Ιβάν Σαββίδη

Το DPR παρέλαβε 20 οχήματα cross-country και 14 γεννήτριες από τους Έλληνες της Ρωσίας. Αυτό ανακοίνωσε σήμερα ο επικεφαλής του DPR Ντένις Πουσίλιν. 

“Όλοι όσοι παίρνουν στα σοβαρά τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας βοηθούν το Ντονμπάς. Μια τέτοια υποστήριξη μπορεί πραγματικά να χαρακτηριστεί άνευ προηγουμένου. Σήμερα λάβαμε βοήθεια από τους Έλληνες της Ρωσίας. Πρόκειται για 20 οχήματα εκτός δρόμου και 14 γεννήτριες”, είπε ο Πουσίλιν. 

Πρόσθεσε ότι τα οχήματα στάλθηκαν στις μονάδες της Λαϊκής Πολιτοφυλακής, οι γεννήτριες μεταφέρθηκαν στο Υπουργείο Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης για χρήση στην παροχή βοήθειας στον πληθυσμό, συμπεριλαμβανομένων των απελευθερωμένων εδαφών της Δημοκρατίας. 

«Εκφράζω την ειλικρινή μου ευγνωμοσύνη στην Ομοσπονδιακή Εθνική-Πολιτιστική Αυτονομία των Ελλήνων της Ρωσίας και τον αρχηγό της Ιβάν Σαββίδη Ιγνατίεβιτς για τη βοήθεια και την υποστήριξή τους», τόνισε

Υπενθυμίζεται ότι στα μέσα Μαρτίου, η Δημοκρατία της Τσετσενίας παρέδωσε πενήντα οχήματα εκτός δρόμου στο DPR για τον στρατό και τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

ViaDiplomacy Newsroom