Τζέφρι Πάιατ από το 4ο Οικονομικό Φόρουμ Δελφών – “Η Ελλάδα επέστρεψε”

Στο πλαίσιο του 4ου Οικονομικού Φόρουμ Δελφών, ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ αναφέρθηκε για ακόμη μια φορά στην εξαιρετική περίοδο που διανύουν οι σχέσεις Ελλάδας – ΗΠΑ.

Πάνω από 2.500 σύνεδροι, εκπρόσωποι από 24 χώρες, αλλά και 150 διαπιστευμένοι δημοσιογράφοι από την Ελλάδα και το εξωτερικό, βρέθηκαν την Πέμπτη το μεσημέρι στους γραφικούς Δελφούς για την έναρξη του 4ου Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών. Μέσα στις επόμενες τρεις ημέρες, η διεθνής συνδιάσκεψη θα χαρτογραφήσει τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες που ενδέχεται να αντιμετωπίσει η Ελλάδα στο άμεσο μέλλον.

Με βασικούς άξονες τη διερεύνηση των γεωπολιτικών τάσεων, την ενδυνάμωση των επιχειρήσεων και των επενδύσεων, τη διαλεύκανση της ευρωπαϊκής πραγματικότητας ενόψει των ευρωεκλογών και την ανάλυση της προοπτικής της χώρας μας κατά τη συναρπαστική, αλλά και δύσκολη εποχή της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, το φετινό συνέδριο περιέχει 95 θεματικές ενότητες – όλες περιφέρονται γύρω από τον κεντρικό πυρήνα μιας «ανάπτυξης δίχως αποκλεισμούς».

ViaDiplomacy Newsroom