Ξάνθη – Υποψήφιος δήμαρχος ζητά την στήριξη Ψευτομουφτή

Την στιγμή που κάποιοι χτίζουν καριέρες στο Σκοπιανό και την «Βόρεια Μακεδονία», η Θράκη έχει παραδοθεί κυριολεκτικά στο Τουρκικό Προξενείο.

Οι «Παράλληλες Δομές» λειτουργούν κανονικά, η μειονότητα εκφοβίζεται στα τζαμιά, οι Πομάκοι όλο και περισσότερο απομακρύνονται από την Ελλάδα και βρίσκουν στήριγμα στους Πομάκους της Βουλγαρίας, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και αυριανός πρωθυπουργός κάνει “Τούρκους” τους μουσουλμάνους που τους βαφτίζει Τούρκους, ο Νίκος Κοτζιάς μιλάει για παράδοση των μουσουλμάνων σε τρίτους, τα κλιμάκια της ΕΥΠ έχουν διαλυθεί και τέλος, υποψήφιοι δήμαρχοι στην Ξάνθη, ζητούν την στήριξη των Παράλληλων Δομών της Τουρκίας, των Ψευτομουφτήδων.

Σύμφωνα με τα Τουρκικά Νέα, υποψήφιος δήμαρχος και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος, με το συνδυασμό του νυν δημάρχου Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου, επισκέφθηκε τον τουρκικών συμφερόντων και ψευδομουφτή Ξάνθης Μετέ!

Τ’ όνομά του Μανώλης Τσέπελης! Ηγείται συνδυασμού όπου, τελείως συμπτωματικά (;), οι μουσουλμάνοι υποψήφιοι είναι στο ¨κλίμα¨ του προξενείου και του ψευδομουφτή Μετέ. Οι χριστιανοί συνυποψήφιοί του άραγε πώς αισθάνονται με την είδηση αυτή; Ας ενημερώσει κάποιος τον κ. Τσέπελη πως ο πολιτικός αμοραλισμός τιμωρείται στην κάλπη. Κι εφόσον έχει ήδη επιλέξει την τακτική ικεσιών και τεμενάδων στον ψευδομουφτή και το τουρκικό προξενείο, θα μας έχει απέναντί του.

 

ViaDiplomacy Newsroom