Διάλεξη του πρώην Αρχηγού του Βασιλικού Ναυτικού, Admiral Sir George-Michael Zambellas, στη ΣΕΘΑ

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2017, ο πρώην Αρχηγός του Βασιλικού Ναυτικού, Admiral Sir George-Michael Zambellas παρουσίασε, σε εκδήλωση στη Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΑΕΔ), διάλεξη με θέμα «The Ever-Changing face of Eastern Mediterranean Maritime Security and the March of Technology», στο πλαίσιο της υφιστάμενης συνεργασίας της Σχολής Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) με το Πανεπιστήμιο του Plymouth, στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Εφαρμοσμένη Στρατηγική και Διεθνής Ασφάλεια».

Την διάλεξη παρακολούθησαν, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ,  ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Νικόλαος Τσούνης ΠΝ, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου, ο τοποθετηθείς Διοικητής ΣΕΘΑ Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Διακόπουλος ΠΝ, εκπρόσωποι του Πανεπιστημίου του Plymouth, οι σπουδαστές της 69ης ΕΣ της ΣΕΘΑ, αντιπροσωπεία από τα Γενικά Επιτελεία, απόφοιτοι του εν λόγω Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών καθώς και σπουδαστές Παραγωγικών Σχολών.

Της εκδήλωσης στη ΛΑΕΔ, προηγήθηκε συνάντηση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ με τον πρώην Αρχηγό του Βασιλικού Ναυτικού, στο ΓΕΕΘΑ.

Συγγραφέας: Γιώργος Τσιμπούκης

Στρατηγικός Αναλυτής με μεγάλη εμπειρία στην ανάλυση αμυντικών συστημάτων και θεμάτων ασφάλειας. Αναλυτής – Συντάκτης σε εξειδικευμένα περιοδικά Άμυνας και Ασφαλείας.