“Γλυκαίνουν” τον κόσμο του ΠΑΟΚ με γήπεδο για να καμφθούν οι αντιδράσεις για το Σκοπιανό

“Η κυβέρνηση βρίσκεται επίσης αντιμέτωπη με το σοβαρό ενδεχόμενο οι Κυριακές στα γήπεδα να είναι χώρος διαμαρτυρίας για το Σκοπιανό. Την αρχή την έκαναν -όπως και παλιότερα για οικονομικά θέματα- οι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Το πανό που ανάρτησαν με το μήνυμα: «Σκοτώσατε τον κόσμο στη Ραφήνα, ξεπουλήσατε τη Μακεδονία για το χρήμα» δείχνει τι θα ακολουθήσει στο συγκεκριμένο γήπεδο αυτή την αγωνιστική περίοδο.” αυτό ανέφερε το viadiplomacy.gr σε άρθρο του με τίτλο Σκοπιανό: Ένα γήπεδο και ένας Περιφερειάρχης τρομάζουν την κυβέρνηση

Μέσα λοιπόν στις συνολικές ενέργειες που γίνονται όλες αυτές τις μέρες για να περιοριστούν οι αντιδράσεις για το Σκοπιανό στην έναρξη της ΔΕΘ, υπουργοί της κυβέρνησης, ακόμα και ο υπουργός άμυνας, έκαναν λόγο για το δίκιο του ΠΑΟΚ να αποκτήσει γήπεδο.

Αυτές οι δηλώσεις γίνονται μάλιστα με την ανοχή του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος ξέρει – όπως όλοι – πως η ομάδα του ΠΑΟΚ θα αποκτήσει νέο γήπεδο όταν ο ίδιος το θελήσει αφού δεν θέλει να είναι εξαρτημένος από καμιά διευκόλυνση.

Αυτό επίσης που όλοι ξέρουν αυτή την στιγμή, είναι πως η ομάδα του ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης έχουν άλλες προτεραιότητες και όχι το γήπεδο.

Αν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ θεωρηθούν επικοινωνιακά “θύματα” θα φανεί το επόμενο διάστημα

ViaDiplomacy Newsroom