Παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού, επιχειρηματικού και γαστρονομικού προορισμού

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Οκτωβρίου στο Βελιγράδι, με τη συμμετοχή του Δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, η παρουσίαση της Θεσσαλονίκης ως τουριστικού, επιχειρηματικού, εμπορικού, συνεδριακού και γαστρονομικού προορισμού.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν μεταξύ άλλων ο Διευθυντής του Τουριστικού Οργανισμού Βελιγραδίου κ. Miodrag Popovic, καθώς και ο Πρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Σερβίας (ΥUTA) κ. Aleksandar Senicic. Επισημαίνεται ότι στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Mπουτάρης απένειμε στην κα Jasna Removic-Brankovic, τη νικήτρια του διαδικτυακού διαγωνισμού που διοργάνωσε το Greece in Serbia σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, το έπαθλο μίας διήμερης διαμονής στο Ηyatt Regency Thessaloniki.

Σημειώνεται ότι την ελληνική αντιπροσωπεία συνόδευσε πολυμελής επιχειρηματική αποστολή που είχε την ευκαιρία να πραγματοποιήσει επαφές (Β2Β meetings) με εκπροσώπους του τουριστικού, εμπορικού και επιχειρηματικού κλάδου της Σερβίας.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης του στο Βελιγράδι, κ. Mπουτάρης συναντήθηκε με τον Υπουργό Άμυνας κ. Gasic, εκπροσώπους της Δημοτικής Αρχής Bελιγραδίου, τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Πολιτισμού, ενώ επισκέφθηκε την  Έκθεση Βιβλίου Βελιγραδίου.

Συγγραφέας: Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι, παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Ν.Α. Ευρώπη από το 1991. Διαχειριστής του KomotiniPress.

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.