ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ διχάζουν την Μειονότητα στα Τεμένη

Μία από τις χειρότερες υπηρεσίες στη Θράκη προσφέρουν οι πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ που ενδίδουν στον πειρασμό της εύκολης και κατευθυνόμενης ψήφου των παρακρατικών δομών, διχάζοντας την Μειονότητα.

Οι βουλευτές ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ  Ξάνθης (Μπουρχάν Μπαράν, Χουσεΐν Ζεϋμπέκ) και οι υποψήφιοι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στην Ροδόπη  (Οζγκιούρ Φερχάτ, Σιμπέλ Μουσταφάογλου) αλλά και οι υποψήφιοι της Νέας Δημοκρατίας χαμηλότερης δυναμικήςδεν διστάζουν να συμπορευθούν υποταγέντες στην παρακρατική σέκτα του τοπικού πολιτικού ισλάμ.

Παραμένει αδιανόητο για τους Βουλευτές και αιρετούς των Μουσουλμάνων της Θράκης να διαγκωνίζονται για μία φωτογραφία δίπλα σε αυτόκλητους θρησκευτικούς ηγέτες που έχουν επιλέξει να υπηρετήσουν τον τουρκισμό τους, δημιουργώντας  μία αναπόδραστη πραγματικότητα για την περιοχή.

Οι παραΨΕΥΔΟΜΟΥΦΤΗΔΕΣ κκ Ιμπραήμ Σερήφ (Κομοτηνής) και Μουσταφά Τράμπα (Ξάνθης) υπηρετούν τους δόλιους σκοπούς μίας ξένης χώρας, απαρνούνται την Πατρίδα τους και καλλιεργούν κλίμα διχασμού και μισσαλοδοξίας και προωθώντας το ανατρεπτικό πολιτικό Ισλάμ που διχάζει την Μειονότητα και τους πιστούς του Ισλάμ στην Θράκη.

Σημειωτέον, ότι στις 10/4/2023 ο ΨΕΥΔΟΥΜΟΥΦΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ Ιμπραήμ Σερήφ κι όλος ο παρακρατικός μηχανισμός των Εγκαθέτων της Θράκης μετέβησαν στα Ύψαλα για να παραστούν σε δείπνο ιφτάρ. Μαζί τους και ο Τούρκος Πρόξενος!!! Στόχος τους να δοθεί η εντύπωση ότι η Ελληνική Θράκη είναι επαρχία της Τουρκία

Η σιωπή της Ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ και του ΣΥΡΙΖΑ στην δράση των βουλευτών τους και η ανοχή που επιδεικνύουν στην ανθελληνική τους δράση παραμένει μνημειώδης!

Υ.Γ.Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι κάποιοι προσπαθούν να μην μπουν στο ίδιο φωτογραφικό πλάνο με τους ψευδομουφτήδες αλλά οι φωτογραφίες από διαφορετική γωνία τους “προδίδουν”!

Συγγραφέας: Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι, παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Ν.Α. Ευρώπη από το 1991. Διαχειριστής του KomotiniPress.

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.