Βασίλισσα Ελισάβετ: «Να είστε βέβαιοι ότι η οικογένειά μου και εγώ είμαστε έτοιμοι να συνεισφέρουμε»

Η βασίλισσα Ελισάβετ διαβεβαίωσε μέσω μηνύματος πως η βασιλική οικογένεια θα συνεισφέρει, καθώς η Βρετανία βρίσκεται αντιμέτωπη με την πρόκληση του να ξεπεράσει την πανδημία του νέου κορονοϊού.

Αναλυτικά το μήνυμα της βασίλισσας Ελισάβετ

«Καθώς ο Philip και εγώ φτάνουμε σήμερα στο Windsor, γνωρίζουμε ότι πολλά άτομα και οικογένειες σε ολόκληρο το Ηνωμένο Βασίλειο και σε όλο τον κόσμο εισέρχονται σε περίοδο ανησυχίας και αβεβαιότητας.

Όλοι μας συμβουλεύουμε να αλλάξουμε τις συνήθεις συνήθειες και τα συνηθισμένα πρότυπα ζωής για το καλύτερο καλό των κοινοτήτων στις οποίες ζούμε και, ειδικότερα, να προστατέψουμε τους πιο ευάλωτους.

Σε στιγμές όπως αυτές, υπενθυμίζω ότι η ιστορία του έθνους μας έχει σφυρηλατηθεί από ανθρώπους και κοινότητες που έρχονται μαζί για να δουλέψουν ως ένα, συγκεντρώνοντας τις συνδυασμένες προσπάθειές μας με έμφαση στον κοινό στόχο.

Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες για την εμπειρογνωμοσύνη και τη δέσμευση των επιστημόνων μας, των ιατρών και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης και των δημόσιων υπηρεσιών. αλλά τώρα περισσότερο από κάθε εποχή στο πρόσφατο παρελθόν μας, όλοι έχουμε ζωτικά σημαντικό ρόλο να παίξουμε ως άτομα – σήμερα και τις επόμενες μέρες, εβδομάδες και μήνες.

Πολλοί από εμάς θα πρέπει να βρουν νέους τρόπους για να διατηρήσουν επαφή μεταξύ τους και να διασφαλίσουν ότι τα αγαπημένα τους πρόσωπα είναι ασφαλή. Είμαι βέβαιη ότι είμαστε σε θέση να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση. Μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η οικογένειά μου και εγώ είμαστε έτοιμοι να παίξουμε το ρόλο μας».

ELIZABETH R

Κατερίνα Καλεντερίδου