Το βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας “Made In Greece Awards 2017” έλαβε η εταιρεία Hellenic Instruments

Ένα σημαντικό βραβείο που σηματοδοτεί την πορεία της νεοφυούς εταιρείας υψηλής τεχνολογίας έλαβε η Hellenic Instruments. Πρόκειται για το Βραβείο Νεοφυούς Παραγωγικής Αριστείας στο θεσμό “Made In Greece Awards 2017”.

Ο θεσμός αυτός ξεκίνησε από την Ελληνική Ακαδημία Μάρκετινγκ και εντάσσεται στο πλαίσιο της διαχρονικής προσπάθειάς της για την ενδυνάμωση και διάδοση ενός νέου αναπτυξιακού μοντέλου καινοτομίας και εξωστρέφειας της Ελληνικής οικονομίας, που να ανταποκρίνεται στις σύγχρονες προκλήσεις παραγωγής και μάρκετινγκ προϊόντων βασισμένων στην ποιότητα, την καινοτομία και τις στοχευμένες αγορές.

Τα βραβεία “Made In Greece Awards 2017” θεσμοθετήθηκαν για να επιβραβεύσουν τις ελληνικές εταιρείες και οργανισμούς που αναπτύσσουν νέα, ποιοτικά, καινοτόμα, εξωστρεφή και επώνυμα προϊόντα.

Η ελληνική εταιρεία Hellenic Instruments επέτυχε μέσα σε μόλις ένα χρόνο να αναπτύξει νέα καινοτόμα προϊόντα, τα οποία έχουν ήδη επιτύχει πωλήσεις στην Ελλάδα στις ΗΠΑ και στην Ινδία.

Εκτός από τον χώρο των αμυντικών προϊόντων η Hellenic Instruments  έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη δύο νέων εμπορικών προϊόντων που αφορούν αυτοματοποιημένα συστήματα βιομηχανικής παραγωγής για εργοστάσια και ενός νέου συστήματος αξιολόγησης της ποιότητας του ελαιόλαδου.

Συγγραφέας: Γιώργος Τσιμπούκης

Στρατηγικός Αναλυτής με μεγάλη εμπειρία στην ανάλυση αμυντικών συστημάτων και θεμάτων ασφάλειας. Αναλυτής – Συντάκτης σε εξειδικευμένα περιοδικά Άμυνας και Ασφαλείας.