Ανακοίνωση του Τουρκικού ΥΠΕΞ για τον έμμισθο του, παράτυπο Μουφτή Ξάνθης

«Καταδικάζουμε το ρατσιστικό μήνυμα απειλής που γράφτηκε στον ανελκυστήρα του διαμερίσματος κατοικίας του Αχμέτ Μετέ, του Μουφτή της Ξάνθης στην Ελλάδα.»

Αυτή η πρόταση είναι μέρος της ανακοίνωσης του Τουρκικού Υπουργείου εξωτερικών με αφορμή σύνθημα που γράφτηκε στο ασανσέρ οικοδομής του παράτυπου, καταδικασμένου για μίσος, ψευτομουφτή Ξάνθης. Το γεγονός το έκανε γνωστό ο ίδιος ο παράτυπος μουφτής μέσα από τον λογαριασμό του στο twitter.

Επειδή όμως πρόκειται για ένα άτομο το οποίο δρα κατά των Ελληνικών συμφερόντων και κατά των μουσουλμάνων της Θράκης, επειδή πρόκειται για άτομο το οποίο χρηματοδοτείται από το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών, το πιο πιθανό είναι την προβοκάτσια να την δημιούργησε ο ίδιος. Και πρόκειται για μια γελοία προβοκάτσια, σε μια περιοχή της Ελλάδας, όπου ο ψευτομουφτής Ξάνθης γυρνάει ελεύθερος, κάνει κήρυγμα μίσους μέσα στα Τεμένη, και ασκεί πολιτική υπέρ της Τουρκίας. χωρίς να τον έχει ενοχλήσει ποτέ κανείς.

Ο κόσμος όμως δεν γνωρίζει, όπως και τα Ελληνικά ΜΜΕ που πήραν την ανακοίνωση του Τουρκικού ΥΠΕΞ και τον ονόμασαν Μουφτή στους τίτλους τους, ότι ο παράτυπος Μουφτής μετά της συνεχείς καταδικαστικές αποφάσεις ζει τις τελευταίες ημέρες των επιδιώξεων του, να γίνει δηλαδή βεζίρης της Θράκης.

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.