Δεν απέδωσε η προσπάθεια αποδόμησης Παναγιωτόπουλου – Στεφανή

Ότι ο Πρωθυπουργός της χώρας, Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν θα λάμβανε αποφάσεις για τον ανασχηματισμό με βάση τα δημοσιεύματα ήταν γνωστό και δεν εξέπληξε κανέναν.

Επίσης δεν εξέπληξε κανέναν πως ΜΜΕ της χώρας, αυτές τις ιστορικές στιγμές προσπάθησαν να κάνουν φθηνή αντιπολίτευση πέρα από την καθημερινή απαξίωση της πατρίδας τους. Μια απαξίωση η οποία θα θεωρήσω ότι γίνεται από προσπάθεια για θόρυβο, εντυπώσεις, και για pay click από την Google.

Στο στόχαστρο τους, και με αφορμή τον ανασχηματισμό, μπήκε η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος και ειδικά ο Αλκιβιάδης Στεφανής, δέχθηκαν τα πυρά όλο το προηγούμενο διάστημα. Και πραγματικά είναι να τρομάζεις τι θα γραφόταν αν η θητεία και των δύο δεν συνοδευόταν από επιτυχίες.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μετά το κακό «διάλειμμα« του Πάνου Καμμένου, είναι πλέον σε μια κανονικότητα. Ο Νίκος Παναγιωτόπουλος γνωρίζει ότι είναι πολιτικός προϊστάμενος των Ενόπλων Δυνάμεων, οπότε δεν χρειάζεται να ντύνεται πλοίαρχος η καταδρομέας, και ο Αλκιβιάδης Στεφανής γνωρίζει ότι τον σεβασμό τον είχε πάρει με την στολή, οπότε είναι μάταιο να το υπενθυνμίζει

Οι «θύλακες» που δημιούργησε ο πρώην υπουργός, Πάνος Καμμένος, μέσα στο στράτευμα και στα ΜΜΕ, αδυνατούν να κατανοήσουν ότι όχι μόνο τα πράγματα πάνε καλύτερα χωρίς αυτούς, αλλά και τα πράγματα είναι καλύτερα χωρίς αυτούς.

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.