Δόγμα Κασάπογλου και Φενερμπαχτσέ: «Εδώ δεν είναι Θράκη, είναι Δυτική Θράκη»

Την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Συνδέσμου Φιλάθλων Φενερμπαχτσέ-Δυτ. Θράκης υπό την πλήρη κάλυψη του Τούρκου Προξένου της Θράκης , την διοργάνωση των πυρήνων της παρακρατικής σέκτας που λυμαίνεται την Θράκη και την ακούσια ή και ακούσια συμμετοχή επωνύμων στελεχών της Μειονότητας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συνδέσμου και σε Αίθουσα Εκδηλώσεων της Κομοτηνής με την συμμετοχή Διπλωματών, Εγκαθέτων και επισκεπτών από την Τουρκία. Ανάμεσά τους διακρίνονται και οι   Aykut Ünal, Asil Ramazan Erkan, M. İlker Dinçay,Alper Özcan, Mümin Hasan, Çiğdem Asafoğlu, Özgür Ferhat,  Sedat Hasan, Aydın Ahmet, Pervin Hayrullah, Sadık Sadık,  Erdem Hüseyin, Tarkan Multaza,  Mümin Mümin  Caner İmam 

Όπως είχαμε εγκαίρως επισημάνει στη νέα διευρυμένη σύνθεση της ηγεσίας των παρακρατικών δομών της Άγκυρας στην Θράκη φαίνεται ότι ιδιαίτερη θέση έχει και ο πολυσυζητημένος σύλλογος φιλάθλων της Φενερμπαχτσέ , όπως προκύπτει και από την συμμετοχή του κ. Mümin Hasan σε συναντήσεις εργασίας με τον Τούρκο Πρόξενο, στα πλαίσια του «Δόγματος Κασάπογλου» που υλοποιείται στην Θράκη.

Μετά την χορηγία του Εγκαθέτου Λεβέντ Σαδίκ στον Πανθρακικό, η σκληροπυρηνική παρακρατική σέκτα προχώρησε στην δημιουργία ενός αμιγούς προξενικού συλλόγου παρακάμπτοντας τις χλιαρές αντιστάσεις της τοπικής κοινωνίας και της κεντρικής διοίκησης, εργαλειοποιώντας ένα σημαντικό τμήμα της τοπικής φίλαθλης κοινής γνώμης.

Προστέθηκε , λοιπόν , μία ακόμη συλλογικού χαρακτήρα μεταβλητή τουρκικής προπαγάνδας και παρακρατικής δράσης στην Θράκη με την σφραγίδα του Τουρκικού Προξενείου του οποίου το διπλωματικό προσωπικό πόζαρε με θριαμβευτικό ύφος στην χθεσινή εκδήλωση.

Και βεβαίως έχουν κάθε λόγο να χαίρονται, αφού δημιούργησαν κάτω από την μύτη των Ελληνικών Αρχών έναν παρακρατικό σύνδεσμο φιλάθλων με την παθητική στάση του φοβικού τοπικού πολιτικού συστήματος και την δυστοκία των λειτουργών της Ελληνικής Δικαιοσύνης.

Η ΑΕ ο Πρόξενος Τουρκίας κ. Αϊκούτ Ουνάλ, έστειλε χθες ένα πολύ συγκεκριμένο μήνυμα σε όλους μας: «Εδώ δεν είναι Θράκη, είναι Δυτική Θράκη. Κι εμείς θα συνεχίσουμε να δημιουργούμε παράλληλες δομές και να καλλιεργούμε παρεμβατική εικόνα ακόμη πιο προκλητικά κάτω από την μύτη των Ελληνικών Αρχών!»

Συγγραφέας: Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι, παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Ν.Α. Ευρώπη από το 1991. Διαχειριστής του KomotiniPress.

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.