Η Θράκη δεν είχε Μέγα Αλέξανδρο και δεν έχει «Θρακεδονομάχους»

Την στιγμή που κάποιοι χτίζουν καριέρες στο Σκοπιανό και την “Βόρεια Μακεδονία”, η Θράκη έχει παραδοθεί κυριολεκτικά στο Τουρκικό Προξενείο.

Οι «Παράλληλες Δομές» λειτουργούν κανονικά, η μειονότητα εκφοβίζεται στα τζαμιά, οι Πομάκοι όλο και περισσότερο απομακρύνονται από την Ελλάδα και βρίσκουν στήριγμα στους Πομάκους της Βουλγαρίας, και Δήμαρχοι, που υπηρετούν και διοικούν Δήμους του Ελληνικού Κράτους, δηλώνουν ανοιχτά Τούρκοι και στηρίζουν συλλόγους που ως σημαία έχουν αυτή της Δυτικής Θράκης.

Ένας από αυτούς τους Δημάρχους είναι και αυτός του Δήμου Μύκης Ξάνθης ο οποίος όπως αναφέραμε και σε άλλο άρθρο μας, χρησιμοποιεί την Τουρκική γλώσσα για να ενημερώνει τους δημότες του μέσα από τα προσωπικά του κοινωνικά δίκτυα, μέχρι στιγμής.

Η Θράκη δεν συγκινεί, δεν έχει τραγούδι, δεν έχει σωματεία, δεν έχει Παύλο Μελά, δεν έχει «Θρακεδονομάχους», δεν έχει πολιτικούς για να χύσουν δάκρυα, είναι καταδικασμένη να αποκοπεί από την Ελλάδα με τον χρόνο και δεν είναι απαραίτητο να γίνει με σύνορα αυτό.

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.