Μεταναστευτικό – Δεν είναι εποικισμός αλλά αντικατάσταση Έθνους

Τα τελευταία χρόνια και με αφορμή την οικονομική κρίση γίνονται διαρκώς μελέτες και συζητήσεις σχετικά με το δημογραφικό και το μέλλον της χώρας.

Η γήρανση του πληθυσμού στην Ελλάδα αποτελεί την πιο σημαντική απειλή για τις συντάξεις και το σύστημα της κοινωνικής ασφάλισης. Όλες οι μελέτες, των διεθνών οργανισμών αλλά και ανεξάρτητων επιστημόνων και ερευνητών καταλήγουν σε ένα απλό ερώτημα που προκύπτει αβίαστα από τα στατιστικά δεδομένα και τις αναλογιστικές μελέτες. Πώς είναι δυνατόν όλο και λιγότεροι εργαζόμενοι να μπορούν να στηρίζουν όλο και περισσότερους συνταξιούχους, σημερινούς αλλά και των επόμενων δεκαετιών, των οποίων συνταξιούχων οι ανάγκες διευρύνονται συνεχώς;

Όμως το πρόβλημα του δημογραφικού στην Ελλάδα είναι πολύ παλιότερο της κρίσης με αποκορύφωμα τα μέσα της δεκαετίας του 80΄. Στις αρχές της επόμενης δεκαετίας, η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπίας και το ασφαλιστικό είναι το άλυτο πρόβλημα. Η ένταξη στο εργατικό δυναμικό της Ελλάδας χιλιάδων Ελλήνων από την πρώην Σοβιετική Ένωση, της Βορείου Ηπείρου αλλά και Αλβανών, είναι η προσωρινή λύση για την οικονομία αλλά όχι για το δημογραφικό.

Βόρεια Ελλάδα – Ξεκινά η αντικατάσταση του Έθνους

Σε μια θεωρία συνωμοσίας, θα λέγαμε πως κάποιοι φρόντισαν για την μείωση του ΑΕΠ της χώρας, την οικονομική εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού και τέλος, αναπόφευκτα, την εξάλειψη των αντιδράσεων σε ότι τους μείωνε την Εθνική Συνείδηση.

Σε όλη την χώρα και ειδικά στην Βόρεια Ελλάδα, οι αντιδράσεις για την Συμφωνία των Πρεσπών σταμάτησαν – αν εξαιρέσεις στην Αθήνα – , στην Βόρεια Ήπειρο ένας Έλληνας πολίτης εκτελείται και στην Ελλάδα την κάνουν “πάσα” να προτείνει συνδιοργάνωση ενός μουντιάλ.

Την ίδια στιγμή χιλιάδες πρόσφυγες και λαθρομετανάστες περνάνε τον Έβρο, και από τα νησιά μεταφέρουν στην Βόρεια Ελλάδα πρόσφυγες.

Σε μια άλλη θεωρία, θα λέγαμε ότι μαζική συγκέντρωση προσφύγων και όχι λαθρομεταναστών, στην Βόρεια Ελλάδα οδηγεί σε μια  “Εθνολογική αλλοίωση και η αποκοπή της Ελλάδας από Μακεδονία – θράκη”  και μια αποχριστιανοποίηση της περιοχής (στην Θράκη ήδη έχει επιτευχθεί) αφού η Ορθοδοξία, η Ιστορία και η γλώσσα, είναι τα θεμέλια του Ελληνικού Έθνους.

Η “αντικατάσταση” αυτή, θα δημιουργήσει από την μία ένα εργατικό δυναμικό, το οποίο θα βοηθήσει στην αύξηση του ΑΕΠ, από την άλλη, το ζητούμενο είναι, πιο ΑΕΠ, της Ελλάδας η μιας χώρας με “Μαλακά Σύνορα” σε όλη την Κεντρική Βαλκανική.

Το δεδομένο είναι η “αντικατάσταση” του Έθνους στην περιοχή, τα υπόλοιπα είναι θέμα, του χρόνου

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.