Να επιστραφεί το «ΕΛΛΑΔΑ 2021» στην Ελληνική Πολιτεία

Σαν σήμερα, στις 22 Μαϊου του 1825 πεθαίνει η Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα. Αγωνίστρια της Επανάστασης η οποία είχε σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής.

Όμως για αυτή την προσωπικότητα του Έθνους, η Επιτροπή ΕΛΛΑΔΑ 2021 δεν είχε να αναφέρει τίποτε για αυτή την ημέρα. Αντίθετα ασχολήθηκε με μια άλλη περίοδο της Ελληνικής ιστορίας , η οποία δεν έχει καμιά σχέση με την αποστολή αυτής της Επιτροπής, την δολοφονία του Γρηγορίου Λαμπράκη.

Και αν η περίπτωση του Καποδίστρια που “ντύθηκε” με ιδεολογικό μανδύα της σημερινής εποχής ήταν τυχαίο γεγονός, το σημερινό είναι προφανές ότι δεν είναι τυχαίο. Είναι προφανές επίσης ότι η Επιτροπή έχει σκοπό να ξεσηκώνει αντιδράσεις, σαν να προετοιμάζει για κάτι.

Και επειδή η Γιάννα Αγγελοπούλου όταν δημιουργήθηκε ο σάλος με τον Καποδίστρια απάντησε “ο Ελληνικός Λαός δεν ξοδεύει ούτε ένα ευρώ για την Επιτροπή”, απαντούμε λοιπόν στον Πρωθυπουργό και όχι στην ίδια ότι, έχουμε πληρώσει τόσους και τόσους τζερεμέδες. Επειδή η Επιτροπή αυτή αφορά και το μέλλον του Ελληνισμού, να επιστρέψει στην Πολιτεία και οι Έλληνες είναι πρόθυμοι να πληρώσουν για να αποκατασταθεί η τάξη

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.