Νέο σήριαλ Ανδρουλάκη στην Θράκη – Τοποθέτησε υποψήφια,εκλεκτική του Τουρκικού Προξενείου, η οποία κάνει επίθεση σε βουλευτή του ΠΑΣΟΚ

Τον Οκτώβριο του 2022, ο Νίκος Αρβανίτης σε άρθρο «Η «Πράσινη» Σιμπέλ Μουσταφάογλου παρέα με την Ερυθρά Ημισέληνο», αναφερόταν στην παρουσίαση των έργων της αυτοαποκαλούμενης (και παράνομης σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία) Ένωσης Τουρκικών Νέων Κομοτηνής ( GTGB ) στα πλαίσια της Έκθεσης Παραδοσιακής Ραπτικής , Κεντήματος και Χειροτεχνίας που πραγματοποιήθηκε στην Κομοτηνή.

Στο ίδιο άρθρο σημείωνε: «Η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου σε σχετική ανάρτησή της επισημαίνει ότι “Οι γυναίκες που εργάζονται, δημιουργούν και πετυχαίνουν ειναι το θεμέλιο μιας κοινωνίας…!!!” όπως είναι και η ίδια άλλωστε στον δικό της χώρο και με γνωστή την παρουσία της στην τοπική πολιτική και κοινωνική σκηνή με την μακροχρόνια πολυσχιδή δράση της. Η ίδια η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου έχει εκφράσει την επιθυμία της για να κατέλθει ως υποψήφια με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και το (παρα)πολιτικό ρεπορτάζ επιβεβαιώνει την τάση αυτή και στα κεντρικά του κόμματος.

Και κατέληγε στο ίδιο άρθρο: Με την σημερινή της εμφάνιση, τίθενται κάποια ερωτήματα που καλό θα ήταν να διατυπωθούν ευθέως για ακόμη μία φορά:

1. Την στιγμή που ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης δηλώνει ότι «Ο σεβασμός του διεθνούς δικαίου είναι το μοναδικό μονοπάτι για το ειρηνικό μέλλον των δύο λαών» πώς είναι δυνατόν μία εκ των υποψηφίων του κόμματος να παρίσταται όχι απλά σε μία έκθεση ραπτικής αλλά να είναι προεξάρχουσα στο κεντρικό φωτογραφικό στιγμιότυπο και να παρουσιάζεται ως διαπλεκόμενη με τα πιο βαθιά συστήματα του Τουρκικού Προξενείου;

2. Πώς συμβαδίζει η υποκρισία της δήθεν εθνικής πολιτικής του κ. Νίκου Ανδρουλάκη για την Θράκη με την φωτογραφισθείσα κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου δίπλα στους εκπροσώπους του βαθέος τουρκικού συστήματος, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο παραμουφτής κ. Ιμπραήμ Σερήφ και ο βασικός πυρήνας των 17 διωκτών της ελεύθερης και δημοκρατικής σκέψης στην Θράκη;

3. Για ποιό λόγο δεν επέλεξε η ίδια να αναρτήσει φωτογραφίες μόνον με τις δημιουργούς των χειροτεχνημάτων αλλά προέκρινε εκείνα τα στιγμιότυπα που προσβάλλουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας; Μήπως για να στείλει το μήνυμα ότι έχει την στήριξη του Προξενικού συστήματος; (το ίδιο ισχύει και για τον έτερο υποψήφιο δήμαρχο Ιάσμου κ. Ιμάμ Τζανέρ)

4. Η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου ως επιλογή του κ. Ν. Ανδρουλάκη για το ψηφοδέλτιο ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ έπραξε αυτοβούλως και μάλιστα την ίδια ημέρα που ο κ. Νίκος Ανδρουλάκης εξ Αθηνών στέλνει ακόμη ένα “αντιερντογανικό μήνυμα” δημοκρατίας και σεβασμού ανθρωπίνων δικαιωμάτων; Τελικά η κ. Σιμπέλ Μουσταφάογλου “τσαλακώνει” το αφήγημα Ανδρουλάκη στην Θράκη ή φωτογραφίζεται με το ισλαμοφασιστικό κατεστημένο των εγκαθέτων της Άγκυρας κατόπιν έγκρισης του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ;

5.Εάν το έπραξε με την συγκατάθεση του κ. Νίκου Ανδρουλάκη τότε υπάρχει μεγάλο ζήτημα με το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ και τον ίδιο τον Πρόεδρό του.

6.Εάν δεν ετέθη σε γνώση του κόμματος εκ των προτέρων τότε τον λόγο έχουν τα όργανα του Κινήματος.

6. Για το τοπικό ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ δεν τίθεται κάποιο ζήτημα ή έχουν όλοι υποταγεί στην λογική του κομματικού συμφέροντος; Ο γράφων δεν παραδίδει μαθήματα πατριωτισμού , αλλά θέτει ένα μείζον πολιτικό ερώτημα: Δεν μας αφορά η εκδήλωση της αυτοαποκαλούμενης ΤΕΝΚ αλλά το πολιτικό μήνυμα που στέλνουν κάποιοι με αυτή τη φωτογραφία των εγκαθέτων της Άγκυρας.

Οργανωμένη επίθεση Τουρκικού Προξενείου και ΠΑΣΟΚ, εναντίον του νυν Βουλευή του ΠΑΣΟΚ Ιλχάν Αχμέτ

Ο Βολευτής του ΠΑΣΟΚ (Ροδόπη) Ιλχάν Αχμέτ, εδώ και ένα χρόνο δέχεται μεγάλη επίθεση από το Τουρκικό Προξενείο και τους μηχανισμούς του, ώστε να δολοφονηθεί ο χαρακτήρας του βουλευτή. Το γιατί θα αναλυθεί σε άρθρο ειδικά για το θέμα αυτό, ώστε να αποτελέσει ένα ακόμα κομμάτι στο σύνολο πληροφοριών για το τι ακριβώς συμβαίνει στην Θράκη, καθώς επίσης και τι αντιμετωπίζουν οι μουσουλμάνοι από τους μηχανισμούς της Άγκυρας.

Σε αυτήν την διαδικασία εντάσσεται και η νέα επίθεση στον Ιλχάν Αχμέτ, από την υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη η Σιμπέλ Μουσταφάογλου, η οποία σε βίντεο επιτίθεται στον συνυποψηφιο της [Ιλχάν Αχμέτ], λέγοντας ότι έχει διαγραφεί από την «Συμβουλευτικη Επιτροπή της Τουρκικής μειονότητας» και ότι τα έχει βάλει με τον Τούρκο πρόξενο.

Με την ρητορική αυτή, η Σιμπέλ Μουσταφάογλου προσπαθεί να απομακρύνει από τον Ιλχάν Αχμέτ όχι μόνο τους μουσουλμάνους, αλλά και τους χριστιανούς. Αυτό είναι ένα τεράστιο πρόβλημα για το Τουρκικό Προξενείο. Ενώ στην Θράκη κανείς χριστιανός δεν ψηφίζει μουσουλμάνο υποψήφιο, αντίθετα, στην Ροδόπη πολλοί χριστιανοί ψηφίζουν τον Ιλχάν Αχμέτ.

Αυτό σημαίνει αυτόματα πως ο Ιλχάν Αχμέτ παύει να είναι βουλευτής των μουσουλμάνων, αλλά όλων των Θρακιωτών

Ενδιαφέρον έχει σε αυτά που αναφέρει η υποψήφια Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, εκλεκτική του Νίκου Ανδρουλάκη και του επίτιμου του AKP στην Θράκη, το εξής: «Ο ίδιος πρόσφατα επιτέθηκε και προσέβαλε τα θεσμικά όργανα και τις οργανώσεις της Μειονότητας, τους εκπροσώπους της Τουρκικής Δημοκρατίας στην Κομοτηνή τον πρόξενο και εκδιώχτηκε από τη Συμβουλευτική Επιτροπή τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης Και ακόμη συνεχίζει σ’ αυτή του τη γραμμή κατα των άνω . Ενώ τελευταία, τις τελευταίες μέρες δηλαδή, αναζητά ψήφους και υποστήριξη σε άλλα μέρη.»

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.