Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Νότη Μαριά στο Αζερμπαϊτζάν

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος “Αντιμνημονιακοί Πολίτες”, Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά στο Αζερμπαϊτζάν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπίας του Αζερμπαϊτζάν στην Euronest, κ. Elkhan Suleymanov.Επίσης, ο Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Σλαβικού Πανεπιστημίου του Μπακού, Καθηγητή κ. Asaf Hajiyev.Στη συνέχεια, ο Νότης Μαριάς επισκέφτηκε το Κέντρο Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού που λειτουργεί στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου αυτού όπου συναντήθηκε με καθηγητές και φοιτητές του Κέντρου.

Ακολούθως, ο Νότης Μαριάς έδωσε διάλεξη σε φοιτητές του Σλαβικού Πανεπιστημίου του Μπακού με θέμα: “Η Ελλάδα γέφυρα Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αζερμπαϊτζάν”.

Σημειώνεται ότι ο Νότης Μαριάς, επισκέφτηκε το Μπακού ως Πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας Ομάδας Φιλίας Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου-Αζερμπαϊτζάν και ως αναπληρωματικό μέλος της Euronest.
 

Συγγραφέας: Νίκος Αρβανίτης

Νίκος Αρβανίτης

Ο Νίκος Αρβανίτης είναι διαπιστευμένος διπλωματικός συντάκτης στο Βελιγράδι, παρακολουθεί τις εξελίξεις στη Ν.Α. Ευρώπη από το 1991. Διαχειριστής του KomotiniPress.

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.