Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Νότη Μαριά στο Αζερμπαϊτζάν

Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη του Αντιπροέδρου των Ευρωπαίων Αντιφεντεραλιστών και Επικεφαλής του Πολιτικού Κινήματος “Αντιμνημονιακοί Πολίτες”, Ευρωβουλευτή Καθηγητή Νότη Μαριά στο Αζερμπαϊτζάν.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής του, ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπίας του Αζερμπαϊτζάν στην Euronest, κ. Elkhan Suleymanov.Επίσης, ο Ευρωβουλευτής συναντήθηκε με τον Πρύτανη του Σλαβικού Πανεπιστημίου του Μπακού, Καθηγητή κ. Asaf Hajiyev.Στη συνέχεια, ο Νότης Μαριάς επισκέφτηκε το Κέντρο Νέας Ελληνικής Γλώσσας και Πολιτισμού που λειτουργεί στο πλαίσιο του Πανεπιστημίου αυτού όπου συναντήθηκε με καθηγητές και φοιτητές του Κέντρου.

Ακολούθως, ο Νότης Μαριάς έδωσε διάλεξη σε φοιτητές του Σλαβικού Πανεπιστημίου του Μπακού με θέμα: “Η Ελλάδα γέφυρα Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ Ευρωπαϊκής Ένωσης και Αζερμπαϊτζάν”.

Σημειώνεται ότι ο Νότης Μαριάς, επισκέφτηκε το Μπακού ως Πρόεδρος της νεοϊδρυθείσας Ομάδας Φιλίας Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου-Αζερμπαϊτζάν και ως αναπληρωματικό μέλος της Euronest.
 

Νίκος Αρβανίτης