Στην ΔΕΘ θα συναντηθούν οι Ανταγωνιστές της χώρας από το Εξωτερικό και Εσωτερικό για να επιτεθούν και πάλι στην Ελλάδα

Η Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια έχει καταφέρει να κάνει πολλούς νέους στρατηγικούς συμμάχους με συνέπεια να δημιουργεί σημαντικά προβλήματα στους αιώνιους ανταγωνιστές στην περιοχή των Βαλκανίων και της Ανατολικής Μεσογείου. Είναι τόσο σημαντικές οι εξελίξεις που παράγουν οι νέες συμμαχίες, όπου τα συμφέροντα της Ελλάδας συγκρούονται Και Πέρα από την ευρύτερη περιοχή, όπως στην Μαύρη Θάλασσα και τις Βαλτικές Χώρες.

Όμως η χώρα έχει αποκτήσει και φανατικούς εχθρούς στο εσωτερικό. Οι εχθροί αυτοί φαίνεται ότι μάχονται ενάντια στην κυβέρνηση και στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά ουσιαστικά ο καθένας από αυτούς για το δικό του συμφέρον και έτσι εναντιώνεται ενάντια στο μέλλον του Έθνους και όχι μόνο της πατρίδας. Η «Λαϊκή Δεξιά» είναι πλέον ο πιο επικίνδυνος εχθρός για την χώρα. Έχοντας πάντα στο νου πως το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας της ανήκει, με τα προβλήματα που δημιουργεί στην κυβέρνηση και την χώρα, δηλώνει πως είναι έτοιμη να τους πάρει όλους μαζί της στο «γκρεμό», όπως κάποτε ένα άλλο δικό της παιδί απείλησε να κάνει «Κούγκι» την Ευρώπη. Δημοσιεύματα που απαξιώνουν κάθε επιτυχία της χώρας και διογκώνουν προβλήματα, αλλά και απειλές από κατώτερα στελέχη του κόμματος που υπακούν σε εντολές «ανωτέρων», είναι καθημερινότητα. Αυτό που κάνει μεγάλη εντύπωση όμως είναι πως αυτή η πατριωτική – όπως δηλώνει- «Λαϊκή Δεξιά», έχει ανοίξει κανάλια άμεσης επικοινωνίας με την ακροδεξιά στην Ελλάδα, η οποία έχει βρει καταφύγιο σε πολιτικούς σχηματισμούς της Άρνησης Πανδημίας.

Αυτοί είναι οι δεύτεροι εσωτερικοί εχθροί της χώρας, οι οποίοι ως άλλα «Άβαταρ των Τζιχαντιστών» δηλώνουν έτοιμοι να «εκραγούν» για χάρη της Άρνησης τους. Χρησιμοποιούνται από την «Λαϊκή Δεξιά» δεξιά και τους ανταγωνιστές τρίτων χωρών, ενώ τους συναντούμε στις πλατείες, στους οπαδούς των ομάδων, στα κανάλια των τηλεοράσεων, και πλέον και μέσα στα νοσοκομεία. Λειτουργούν ουσιαστικά ως Proxies και αναλώσιμοι.

Ο τρίτος εχθρος του Έθνους στο εσωτερικό της χώρας είναι όλη η αντιπολίτευση και δυστυχώς αναμέσα και το ΚΙΝΑΛ. Η οργανωμένη αντίδραση κατά του Πρωθυπουργού από το ΚΚΕ και ομάδων που ελέγχονται από τρίτες χώρες, αποδεικνύει πως είναι ικανοί να βεβηλώσουν ακόμα και την μνήμη ενός νεκρού για να πετύχουν το σκοπό τους. Βέβαια για το ΚΚΕ είναι συνηθισμένο να απαξιώνει έναν δικό του αγωνιστή για να πετύχει τους πολιτικούς σκοπούς του. Για την Ελληνική Λύση και το ΜΕΡΑ25 δεν χρειάζονται εξηγήσεις για την στάση τους.

Όλοι οι παραπάνω είναι ένα εκρηκτικό μείγμα το οποίο εκμεταλλεύονται ξένες δυνάμεις για να πετύχουν μια κοινωνική αναταραχή η οποία θα φέρει ακόμα και την πτώση της κυβέρνησης. Οι επιτυχίες στην Εξωτερική Πολιτική δημιουργεί προβλήματα στα συμφέροντα τους. Όσο για το εσωτερικό, οι επιτυχίες αυτής της κυβέρνησης σε δομές του κράτους, όπως του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης αποδομεί όλες τις προηγούμενες κυβερνήσεις .

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.