Τελείωσε η Διπλωματία και ανοχή – Η Τουρκία στην Ελλάδα θα αποδείξει αν κάνει ότι λέει

Γράφτηκε πολλές φορές από αυτό το μέσο ότι η Ελλάδα και ισχυρή Διπλωματία έχει, και ικανότατους Διπλωμάτες. Όσο και αν το προηγούμενο διάστημα πολλοί μέσα στην χώρα, επηρεασμένοι με διάφορους τρόπους από τους συμμάχους της Τουρκίας, προσπάθησαν να απαξιώσουν πολιτικούς, διπλωμάτες ακόμα και την ίδια την χώρα για να εξυπηρετήσουν συμφέροντα και πολιτικές.

Αυτό που ακουγόταν περισσότερο και τελικά υιοθετήθηκε ήταν “Η Τουρκία ότι λέει το κάνει”, και είχαν δίκιο, εκεί που περνούσε. Μπήκε στο Βόρειο Ιράκ όταν της το επέτρεψαν οι Αμερικανοί, μπήκε στην επαρχία Αφρίν όταν έφυγε ο YPG σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς, μπήκαν στην Βόρεια Συρία όταν και πάλι σε συνεννόηση με τους Αμερικανούς ο YPG αποσύρθηκε. Μάλιστα την τελευταία φορά χρειάστηκαν τρία χρόνια για να κάνει πράξη την απειλή της.

Και φτάνουμε στην Ανατολική Μεσόγειο όπου ο Ερντογάν έκανε Συμφωνία για την ΑΟΖ με έναν περίπου ηγέτη μιας χώρας, και απείλησε ότι σε περίπου 11 μήνες θα κάνει γεωτρήσεις στο Καστελόριζο.

Αν λοιπόν κάποιος πιστεύει ότι η Ελλάδα είναι YPG που ψάχνει πατήματα προφανώς αγνοεί την δυναμική της χώρας. Αγανακτισμένοι, “Μακεδονομάχοι”, και πάσης φύσεως τάχα πατριώτες, όλο τα προηγούμενο διάστημα πήραν βήμα για να βγάλουν τα ηττοπαθή συναισθήματα τους. Δίπλα τους, απόστρατοι οι οποίοι όσο καιρό ήταν στο στράτευμα κρατούσαν το στόμα τους κλειστό για χάρη της καριέρας, και σήμερα βλέπουν μια χώρα που δεν είναι ικανή για τίποτα

Όλοι γνωρίζουν τι πρέπει να κάνει η χώρα γιατί είναι γνωστό ότι ο συμβουλάτορας δεν συμμετέχει σε ένα πράγμα, στο ρίσκο, και το ρίσκο που υπάρχει για την χώρα είναι η σωτηρία του Έθνους και του Ελληνισμού.

Μπορούν όλοι να χαρούν για τον Χαφτάρ και τις τελευταίες εξελίξεις, θα τους δοθεί σύντομα πάλι η ευκαιρία να χαρακτηρίσουν προδότες και άχρηστους πολιτικούς και διπλωμάτες

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.