Υπάρχει έστω ένας από την ομογένεια που θέλει τον «Τραμπικό Λευκό Οίκο», τον εχθρό της Ελλάδας;

Δεν χρειάζονται να γράφονται πολλά λόγια πλέον ότι οι ΗΠΑ του Τραμπ, ο Λευκός Οίκος του Τραμπ και το Ρεμπουπλακανικό κόμμα των ΗΠΑ είναι είναι εχθρός, χωρίς εισαγωγικά, της χώρας μας.

Ο Αμερικανός Πρόεδρος ο οποίος είναι σίγουρο ότι αγνοεί και που πέφτει η Ελλάδα στον χάρτη, δεν κρύβει πλέον τις προθέσεις του, η καλύτερα, ο «Τραμπικός Λευκός Οίκος», και οι σύμβουλοι του – συνεργάτες του Ερντογάν.

Η ανακοίνωση του «Τραμπικού Λευκού Οίκου» ζητά από την χώρα μας να δεσμευτεί για διάλογο, παραβλέποντας την προκλητικότητα της Τουρκίας.

Η χώρα μας όμως έχει δεσμευτεί στις συμμαχίες με τις ΗΠΑ και ΝΑΤΟ, των οποία τα συμφέροντα πλήτονται από τις προκλήσεις της Τουρκίας. Ας αποφασίσει λοιπόν ο «Τραμπικός Λευκός Οίκος» και οι συνεργάτες του Ερντογάν, ποια συμφέροντα τους υπερισχύουν

Αυτό που ελπίζουμε είναι το Στέιτ Ντιπάρτμεντ και το Πεντάγωνο να αντέξουν μέχρι τον Νοέμβριο, και οι ομογενείς να βάλουν μια φορά πάνω από το συμφέρον τους, αυτό της πατρίδας τους και να μην αρέσκονται να κουνάνε μόνο σημαιάκια Ελληνικά στις παρελάσεις

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.