Ήρθε η στιγμή η Βουλή να απαγορέψει την είσοδο στους ανεμβολίαστους

«Η Ελληνική Λύση απάντα στον κύριο Λοβέρδο: επειδή μας προκαλείτε λέγοντας ότι οι βουλευτές που δεν εμβολιάστηκαν να μην μπαίνουν στο κοινοβούλιο, εμείς προτείνουμε τα κόμματα που χρωστούν δάνεια όπως το κιναλ ΠΑΣΟΚ και ΝΔ να μην μιλάνε οι βουλευτές στη Βουλή μέχρι να ξεχρεώσουν». Αυτό έγραψε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος στο Twitter, σχολιάζοντας τα όσα είπε ο Ανδρέας Λοβέρδος. Ο τελευταίος ζήτησε οι ανεμβολίαστοι βουλευτές και αρχηγοί κομμάτων, όπως ο αρνητής των εμβολίων Κυριάκος Βελόπουλος, να συμμετέχουν στις συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη.

Και όλα αυτά την στιγμή που τα νέα μέτρα τα οποία θα ισχύσουν από την Παρασκευή στην εστίαση, δημιουργούν τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Ουσιαστικά η Βουλή με την ανοχή στους ανεμβολίαστους βουλευτές και αρχηγούς κομμάτων δημιουργεί έναν σοβαρό λόγο για τις αντιδράσεις πολιτών οι οποίοι για περίπου 1,5 ακολουθούν πιστά τις οδηγίες της κυβέρνησης.

Θα πρέπει άμεσα να ληφθούν μέτρα και στην βουλή ώστε να αποτελέσει ένα δυνατό παράδειγμα για τους πολίτες. Οι Κυριάκος Βελόπουλος και οι βουλευτές του καθώς και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ.Πολάκης θα πρέπει να αποφασίσουν αν θα είναι με την κανονικότητα η θα συνεχίσουν να δημιουργούν συνθήκες αντιδράσεων

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.