Κλιμακώνει η Άγκυρα στην Θράκη – Οι αυτοδιοριζόμενοι Μουφτήδες έδωσαν εντολή για κήρυγμα μίσους εναντίον της Προξένου των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη

Τον Μάρτιο του 2021, μετά την Άσκηση ΘΡΑΚΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ – 21» (THRACIAN COOPERATION – 21, που διεξείχθει στο Πετροχώρι Ξάνθης, στην προσευχή της Παρασκευής είχε στοχοποιηθεί ο πρώην Πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ. Δεν ήταν η πρώτη φορά αφού απ΄ο τον Αύγουστο του 2020, και έχοντας αντιληφθεί η Άγκυρα την στήριξη του Τζέφρι Πάιατ στην κρίση του καλοκαιριού, και μάλιστα επί διοιήκησης Τραμπ, τα κηρύγματα μίσους εναντ΄ίον του Πάιατ κατά παραγγελία της Τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα, δεν διέφεραν σε τίποτα τα βίντεο από τα κηρύγματα των Τζιχαντιστών.

Σε εκείνα τα κηρύγματα στο στόχαστρο είχε μπει και η νέα Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη, κ.Elisabeth K.Lee (Ελίζαμπεθ Λι). Όπως σημείωνε το «V» σε σχετικό άρθρο, «αυτή την φορά δεν δίστασαν να επιτεθούν και στην Γενική Πρόξενο των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη κ.Elisabeth K.Lee για την παρουσία της στο Πετροχώρι Ξάνθης. Μια γυναίκα στην Θράκη, Αμερικανίδα με ισχυρή θέση και προσωπικότητα, δεν είναι καθόλου καλή εικόνα για τους διακινητές μίσους. Οι επιθέσεις στο πρόσωπο της έγιναν την ίδια ώρα που ο Τούρκος Πρόεδρος απέσυρε την Τουρκία από την Σύμβαση της Κωνσταντινούπολης.»

Την προηγούμενη Παρασκευή (20 Μαϊου 2022), η Γενική Πρόξενος των ΗΠΑ στην Θεσσαλονίκη μπήκε εκ νέου στο στόχαστρο των αυτοδιοριζόμενων Μουφτήδων (Ψευτομουφτήδων) για μια συνέντευξη της. Η Ελίζαμπεθ Λι, σε άρθρο της στο Voria.gr εκμυστηρεύτηκε την απόφαση να γίνει μητέρα στα 42 της χρόνια με εξωσωματική γονιμοποίηση με τη βοήθεια εξειδικευμένου κέντρου στη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε επίσης: Οδηγίες σε Τουρκικό Προξενείο και πληρωμένους Μουσουλμάνους για αντιμετώπιση του Αμερικανού Πρέσβη Τζέφρι Πάιατ

Το άρθρο δημοσιεύτηκε στις 9 Μαϊου 2021

Οι καταδικασμένοι «ντέλαληδες» του μίσους στην Θράκη, οι ψευτομουφτήδες και ο στρατός τους δεν έμειναν σε αυτό. Με χυδαίες εκφράσεις που δεν αρμόζουν σε ιερά μέρη όπως τα Τεμένη, επιτέθηκαν στην Γενική Πρόξενο επειδή δηλ΄ώνει μέλος της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας.

Αφού για ακόμη μια φορά εκβίασαν και απείλησαν όσους μουσουλμάνες μιλάνε και μαθαίνουν στα παιδιά τους Ελληνικά, στην συνεχεία μίλησαν για την απειλή των ΗΠΑ στην περιοχή, μια απειλή που έρχεται στην μουσουλμανική κοινότητα μέσω της Προξένου. Σε ορισμένα Τεμένη αυτό κήρυγμα μίσους εναντίον της Γυναίκας, και όχι απλά της Προξένου των ΗΠΑ, είχε διάρκεια έως και 90 λεπτά.

Είναι σίγουρο πως οι άνθρωποι του Προξενείου που έχουν ανοιχτή επικοινωνία με την Αμερικανική Πρεσβεία θα το αρνηθούν, όπως έκαναν και τον Αύγουστο του 2021 σε σχέση με τον Τζέφρι Πάιατ. Είναι όμως βέβαιο πως στην συνέχεια θα το παραδεχτούν και θα παρουσιάσουν τους «ντέλαληδες» μίσους ως ανεξέλεγκτους

Συγγραφέας: Πέτρος Ούτσης

outsis petros

Εκδότης ViaDiplomacy.gr

Αν σας άρεσε το άρθρο και θέλετε να στηρίξετε τον συγγραφέα μπορείτε να κάνετε μια δωρεά.